donderdag 2 augustus 2018

01/08/2018

Hallooooooooooooooooooooooo

Welkom terug op de blog. Het was weer een bewogen dagje hier in Westmalle. We startten de dag met lekkere boterhammetjes met choco, zodat we heeeeeeeel de voormiddag energie genoeg hadden voor super leuke activiteiten. De keti's werkten hun tentenkamp af en de tito's hun titohut  en het resultaat is schitterend! De rakwi's overleefden Expeditie Robinson terwijl de sloepoentjes hun droomjobjes uitvoerden. De aspi's deden averechts en deden omgekeerde dag. 's Middags genoten we van lekkere kip curry met rijst en 's avonds van croques, danku aan de koks hiervoor het was super lekker! Het was een geslaagde eerste dag en we gaan goed slapen!

Vele groetjes je kapoen xoxo

02/08/2018

IPSTOAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!
TI PARADAG!!!!!!!!
Met deze woorden en harde muziek werden jullie schatten wakker. De keti's, aspi's en tito's sprongen van 's morgens vroeg al onder de lanse.
Dit was nodig want de keti's werden wakker met een confettikanon. Door de spek met eiers die onze fantastische koks maakten konden we de dag sterks beginnen! Dit was nodig ook voor de harde dril en het 10-uren spel van de oudsten, dit ging er hevig aan toe maar ze kwamen er zoals altijd uit als een bende, de kleinsten deden enkele paraspelletjes en maakten veel plezier. De WAP van deze middag was overheerlijk en vulde de energietanken terug. En opnieuw was het een actieve namiddag met waterspelletjes en de hunger games. Eenmaal de avond viel was het erg stil aan tafel, de kindjes zullen goed slapen daar zijn we zeker van! Ook de leiding kruipt er vandaag vroeg in zodat we fris zijn op de trekdag morgen.

Vele groetjes je kapoen! xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten