zaterdag 30 juli 2016

Update 2: Voorwacht

Wat brengt ze? Wat drijft ze? En waar gaan ze heen?

Naar essen natuurlijk! Vandaag was het de 2de fietsdag. En die is voor de aspi's zoals altijd vlot verlopen. Met hun bakken ervaring zijn ze vandaag tot in Kalmthout gefietst. Zo'n 10 km van Essen. Daar zochten ze de lokale chiro op en dat wordt dan vanavond hun slaapplaats. Vanavond wordt er nog een "bjintje gesmeetn" en dan onder de wol om morgen naar Essen te fietsen. Als ze doordoen, zoals de komende dagen, staan ze er in 10 min.

Onze keti's zijn al in Essen aangekomen. Zij hebben ook een stevig tandje gefietst. Ze leven allemaal nog. Hun trommelvliezen vast niet. Gisteren woonden ze een concert van Regi mee en hebben ze hun dancemoves eens mogen bovenhalen. Ook sliepen ze in het huis van een local, een vriendelijke cafébaas.
Vandaag hadden ze weer wat pech. Lenny zijn band ontplofte, Arno verloor een vijs (of toch zijn staantje), Verbeke zijn spatbord spatte uiteen en Lore haar stuur schoot scheef. Ze hebben weer veel stof om over te praten.

Morgen is het ook onze beurt. Dan gaan wij ook richting Essen om de bende te vervoegen. De trein van 12u30 wordt onze rit naar een week vol avonturen en verhalen. Oooo wat verlangen we. Vanavond vroeg onder de wol om morgen fris en monster aanwezig te zijn.

Vele Chirogroensels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten