vrijdag 9 augustus 2019


Beste ouders en sympathisanten

Hier voor de laatste keer jullie favoriete blogteam aan het woord. Het was vandaag Themadag. De jongsten speelden heel dag spelletjes rond het thema Madagascar. De ouderen kuisten terwijl de kampplek wat op. Weer en wind hield ons niet tegen om te zorgen dat onze kampplek spik en span was. Gelukkig werden de weergoden wat zinnig tegen de avond toe. De regen trok weg en maakte plaats voor een blauwe hemel. Perfect weer voor een kampvuur. Bedankt keti’s om dit kampvuur zo goed voor te bereiden. Dit betekent jammer genoeg wel dat het kamp er alweer bijna op zit. Het was een fantastisch kamp. Wij willen graag de leden bedanken voor hun enthousiasme. De leiding willen we ook bedanken voor hun inzet. Ook willen we de koks bedanken voor ons elke dag zo goed te verwennen. Last but not least willen we ook nog de VB’s bedanken die hielpen alles in goede banen te leiden. Het was een kamp voor de geschiedenisboekskes en we hopen jullie volgend jaar opnieuw te mogen ontvangen.

Nog een speciale bedanking aan de fanclub van de blog. Jullie maakten onze passie zoveel leuker om te doen. Duizend maal dank!

Voor de laatse maal, het blogteam Verbeke en Kobe
Tot volgend jaar xxx














1 opmerking:

  1. Bedankt om 10 dagen zo goed voor de kids te zorgen en hen zoveel plezier te bezorgen. Inderdaad om nooit te vergeten. dank 👍👍👍😘

    BeantwoordenVerwijderen