donderdag 7 augustus 2014

Donderdag 7 augustus: DAG 7

Hoipiepeloi

Excuses dat er geen update was wat er op woensdag 6 augustus gebeurd is, technische problemen veroorzaakt door de Aspi's. Ze hebben een spel gemaakt voor de leiding, koks en VB's. Korte samenvatting: zeer leuk!

Vandaag volgde er dan de beruchte Paradag. Keti's en Aspi's speelden het 10-urenspel en het mag gezegd worden, het zijn geen doetjes! Beste vrienden/vriendinnen die elkaar de haren uit het hoofd trekken, het is eens iets anders… Maar geen zorgen, er raakte niemand gewond bij al dat vrijgekomen testosteron.

De jongere afdelingen kregen een dril-oefening voorgeschoteld zoals er maar weinigen in het leger zelf gegeven zouden worden. Tal van leden zullen morgen hoogstwaarschijnlijk wel last hebben van zware armen na al dat pompen. Tel daar dan ook nog eens het marcheren bij in peloten, sluipen door beken en het spelen van spelletjes en je komt uit op een kampplek die uitgeput snel hun bedje opzoeken.

In de middag was er dan een vlaggenroof voor de Rakwi's/Tito's en een verf-oorlogsspel voor de Speelclubbers/Sloepoen.

Zo, terug een dag vol avontuur opzitten. Morgen zijn we in blijde verwachting van het bezoek. Mama, papa, oma, opa, broer, zus…. maak je geen zorgen als je zoon/dochter er wat anders zal uitzien maar ze hebben al een heel fijne tijd achter de rug hier in Beringen.

Slaapwel!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten