zondag 10 augustus 2014

Zaterdag 9 augustus: DAG 9

Hoi

Na het bezoek van de ouders op de kampplaats barste het feest pas echt los hier in Beringen. Van Speelclub tot Tito was er een heuse party gepland. Iedereen danste en feestte erop los zodat we met z'n allen al snel het verdriet van het afscheid van de ouders vergaten. De oudsten werden dan op een dropping gestuurd en laten we zeggen, het was leuk…. 

Vandaag waren er terug tal van activiteiten gegeven. Niemand die zich ook maar een moment verveelde. Maar naarmate de avond dichterbij kwam sloegen ook de zenuwen bij velen toe. Er was deze avond namelijk de zangcrochét. Een heuse zangwedstrijd tussen de afdelingen onderling en tegen de leiders. Elke groep overtrof zichzelf in het maken van een liedje (eigen tekst, bestaand liedje). Uiteindelijk moest er ook een winnaar gekozen worden. De koks voelden zich geroepen om als jury in te springen om dan een moeilijke beslissing te nemen. Al snel werd echter duidelijk dat er slechts 1 favoriet was, de Speelclubbers. En ja hoor, tegen 22u wisten we wie de winnaar was, Speelclubbers. Proficiat alvast aan hen!!

Nu snel onder de wol om uitgerust te zijn voor de (jammer genoeg) laatste kampdag. Maar uiteraard ook met een hoogtepunt, het kampvuur!

Slaapwel!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten