maandag 5 augustus 2013

De bezoekdag was weer een succes. Een mooie opkomst en iedereen was tevreden. Bij deze wil ik de koks, de leiding, de oud-leiding en ook de keti's en de tito's enorm bedanken voor de geleverde inspanningen. Ook merci aan Skip en Marleen voor de organisatie op het thuisfront en Peter Vandenbulcke voor het sponsoren van de pannenkoeken. Alles is vlot verlopen en ons strakke tijdschema werd probleemloos gevolgd. Tegen het avondeten was er al niets meer te merken van de voorbije invasie. Er vielen wel wat traantjes bij het afscheid, maar een halfuurtje later was dat al voorbij.
Omdat het eigenlijk gezondheidsdag was, ging iedereen tijdig naar bed. Met de trekdag/tweedaagse in het vooruitzicht was dit zeker welgekomen.
Helaas hebben we de dag in mineur afgesloten. Tijdens het 'ruffelen', kwam Marco ongelukkig neer met, wat we later te weten kwamen, een hersenschudding als gevolg. Na een nachtje in het ziekenhuis, mochten we hem vanmorgen gaan ophalen. De dokter vond het niet meer verantwoord dat hij op de kampplaats bleef, zodat hij deze middag jammer genoeg naar huis moest met Delphine, die eveneens vandaag richting Geluwe ging. Hopelijk is dit het enige negatieve aan dit voor het overige perfect verlopen kamp.

Ochtendgymnastiek

Moeke(s)

Swingpaleis

Swingpaleis

Benny

De meisjes hebben gewonnen

Keti's vertrekken op 2-daagse

Afscheid Marco

Geen opmerkingen:

Een reactie posten