vrijdag 9 augustus 2013

Voorlaatste dag. De vermoeidheid begint bij de meesten wel serieus door te wegen, vooral na de mega-fuif van gisterenavond. De activiteiten gebeuren wel nog altijd met veel enthousiasme, maar tijdens de maaltijden is het véél rustiger dan de vorige dagen.
Vandaag is het kampthema-dag. Dit wil zeggen dat de meisjes leiding activiteiten doet met de ganse groep tem tito's. De jongens leiding is vol goesting begonnen met het afbreken van tenten en het verzamelen van materiaal. De Keti's zijn dan weer bezig met het nodige hout te sprokkelen voor ons kampvuur van vanavond. De koks zijn op hun beurt dan weer bezig met de voorbereiding van het laatste avondmaal (een super barbecue)
En dan zit het er weer op...
Morgenochtend de camion laden en de kampplaats opkuisen. We vertrekken om 11u45 met bus en trein, zodat we om 16u03  in Menen toekomen, waar we hopen dat een enthousiaste menigte op ons staat te wachten.

Ik wil ook nog vermelden dat deze blog blijft bestaan. We willen hem gebruiken om u op de hoogte te houden over wat er allemaal gebeurt en te gebeuren staat in Chiro Geluwe.


Ons (klein maar dapper) leidingsploegje


Groepsfoto


Waar is da feestje?


De Tito's met hun mascotte


Onze Keti-bende

Geen opmerkingen:

Een reactie posten