dinsdag 6 augustus 2013

Een rustige dag achter de rug. Ideale temperaturen om buiten te spelen (22° à 25°).
Vorige nacht wel eventjes opgeschrikt toen een deel van de keti-tent door een rukwindje enkele meters werd verplaatst. Behalve enkele vervormde buizen, geen verdere schade gehad.
De Keti's zijn in de vooravond heelhuids terug gekeerd van hun twee-daagse. Ze hebben zo goed als alle opdrachten kunnen uitvoeren. We waren redelijk gerust in een goede afloop, aangezien we gisterenavond de leiding achtergevoerd hadden naar Hasselt waar ze een slaapplaats gevonden hadden, en we nog samen een terrasje hebben gedaan.
Ook goed nieuws gekregen van Marco, hij is aan de beterhand. Volgens de bivakradio hebben de Tito's hem proberen wakker te maken deze morgen, maar hij is blijven slapen. Hij wordt dus serieus gemist.
Morgen opnieuw één van de hoogtepunten van het kamp, de zangcrochet! Iedereen is volop aan het repeteren om deze prestigieuze trofee in de wacht te slepen.

Bij deze wil nog eens onze kookploeg in de kijker zetten. Bedankt voor het lekkere eten en de goede zorgen, Klaas, Assany, Smif, Lien, Joenne en Imme.


Moe en versleten van de twee-daagse


Speelclub aan de lanse


Mannen weten waarom...


Ambiance tijdens de formatie


Keefie had een klein accidentje ;-)


Onze kokjes zagen dat het goed was...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten