maandag 10 augustus 2015

Kamp Bokrijk 10 Augustus

Hallo

Na een leuke bezoekdag eergisteren met een mooie opkomst volgde er een spontaan dansmoment met meerdere leden en leiding. Het einde van een geslaagde dag! Alvast hartelijk bedankt aan alle aanwezigen.

Gisteren opnieuw een dag boordevol activiteiten met dan ’s avonds de moment suprême: de zangcrochet. Een zangwedstrijd tussen de verschillende afdelingen. Zelf een tekst schrijven op een bestaand muzieknummer. Het werd een spannende strijd tussen de Speelclub, Sloepoen en de Tito’s. Hierbij trokken de Sloepoen aan het langste eind. Verschil met de 2 andere afdelingen? De kleine mannekes kenden hun tekst volledig uit het hoofd. Een dikke proficiat dus aan de Sloepoen voor de overwinning!

Vandaag nog een groot groepsspel bij de jongste afdelingen terwijl de ouderen alles afbreken en opruimen. Want jawel, het einde is terug nabij.. Jammer genoeg, wat gaat het toch snel als iedereen zich amuseert..

De bivak mooi afsluiten met een vuurshow, daar verlangen we men z’n allen naar.

Het tijdstip met uur wanneer de trein dinsdag aankomt in Menen zal dan nog doorgegeven worden. Hou de groep op Facebook in de gaten.


Groetjes!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten