maandag 3 augustus 2015

Kamp Bokrijk Dag 2

1 goedenavond aan iedereen!

De eerste maal opstaan in Bokrijk zelf, wat een weertje. Frisjes om op te staan maar meteen volop zonneschijn. Lekker genieten voor iedereen, leiding, koks en de kids.

En hupla, de leiding van de Tito's hadden meteen al een verrassing in petto, namelijk het welbekende nachtspel. Daardoor een kortere nachtrust maar dat verstoorde de activiteit van deze dag niet. De Titohut is een feit. En het mag gezegd worden, het is een pareltje geworden dankzij de hulp van leiding en titoleden.

De Sloepoen speelden 2 totaal aparte spelen: 'teamspel' en 'individuele spelen'. De pret was er daarom niet minder om. Iedereen amuseerde zich rot en dat belooft voor de komende dagen..!

De Rakwi's haalden hun beste prehistorische kledij boven met het thema de Flinstones. Ze hebben een eigen flinstonemobiel gemaakt en het trekt er zeer hard op. En tegen de verwachtingen in, rijden kon de wagen. Proficiat aan de inzet van de gasten. Met het mooie weer werd dan in de middag een wateractiviteit gegeven.

De Keti's en Aspi's werkten verder aan hun tentenkamp en sjorden beiden een hoofdingang hiervoor. Alweer verbluffende resultaten..! Wel was het even lachen want de loungebar van de Keti's die ze zelf gemaakt hebben, viel uit elkaar.

In de avond maakten dan de Keti's een ketispel voor de ganse Chiro. Als ze deze ervaring meenemen binnen enkele jaren zullen hier zeer goede leiders uit voortvloeien.

De maaltijden waren ook weer verrukkelijk waardoor er terug een dikke merci wordt verstuurd richting de kokjes.

Zo, dit was een korte update van de 1e volledige dag. De volgende dagen zal de update niet meer zo gedetailleerd zijn maar geen nood, indien er iets gebeurd zullen jullie de 1e zijn die op de hoogte gebracht worden.

Nu snel onder de wol, tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten