woensdag 5 augustus 2015

Kamp Bokrijk Dag 4

Dag oudertjes en sympathisanten

Ai ai ai, wakker worden met regenwolken boven de kampplek. Maar oef, de spreuk van de dag heeft ervoor gezorgd dat de regen tegen de middag al snel plaats maakte voor de zon. En nog meer goed nieuws, volgens de recentste voorspellingen zal er geen regen meer volgen tot het einde, maar enkel zon en een lekkere 25-30 °C. Zalig weer dus waardoor de pret des te groter zal zijn.

Iedereen had er terug een leuke dag opzitten die vol zat van de verschillende activiteiten. Sloepoen: modderspelletjes; Rakwi’s: harde pleinspelen op zijn punkers; Tito’s: pleinspelen en filmen maar. Ook zagen we op het einde van de late namiddag de Keti’s en Aspi’s terug na hun 2-daagse. Welkom terug aan de 2 oudste bendes!

Jaja, zo gaat elke dag snel voorbij als iedereen zich amuseert. En zeker als je een hoogtepunt meemaakt zoals vandaag. Tussen het avondeten en het avondspel waagden de Sloepoen, Rakwi’s, Tito’s en Leiding zich met enkel dansen. Leute verzekerd!

Amai seg, laten we terug lekker onder de wol kruipen en vooruitkijken naar de dag van morgen. Deze zal zwaar worden, zeer zwaar.. Maar meer info krijgen jullie morgenavond natuurlijk bij de dagelijkse update.


Groetjes aan iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten