dinsdag 4 augustus 2015

Kamp Bokrijk Dag 3

Een euforische goedenavond aan alle achterblijvers in Geluwe

Waarom euforisch vragen jullie zich nu waarschijnlijk af? Wel ja, daar is een zeer toepasselijke uitleg voor. Deze dag hebben de jongste afdelingen (van Sloepoen tot de Tito’s) er een trekdag opzitten . Een stevige wandeling van 2 tot 3 uren, een heerlijke lunch meegekregen door de koks en daarna een lekkere zwempartij van een uur of 4! Geen negatief punt te horen van alle deelnemende leden.

Maar na dit alles dient het energiepijl terug opgekrikt te worden. De koks hadden dit zeker begrepen en schotelden ons een lekker maaltijd voor, macaroni met kaassaus. Laten we zeggen, er kon geen muis meer van eten, zo leeg waren de potten en pannen.

Uh oh, wat deden de Keti’s en Aspi’s dan? Naar jaarlijkse gewoonte is er een 2-daagse ingepland geweest door hun leiders. Wat houdt dit in? Voor de Keti’s stond er een Peking Express op het spel, een vooraf opgelegde route die zo snel mogelijk diende afgewerkt te worden met als eindstation Leuven. Wees gerust, iedereen kwam goed aan en een overnachting werd gevonden samen met de leiders. De Aspi’s daarentegen werden opgedeeld in 2 groepen en moesten zoveel mogelijk foto’s nemen van verschillende steden/dorpen op een zo origineel mogelijke manier. Voorbeeld? Bord van het dorpje ‘REET’… (Nu de verbeelding laten werken…) Alles verliep goed en er werd een nachtplaats gevonden in Zonhoven bij een oogarts. Bij een oogarts? Jawel hoor, die hebben namelijk een wachtzaal waar er toch plaats genoeg is.

Weer een prachtige en leuke dag achter de rug en hop, terug in de slaapzak om snel over te gaan tot een nieuwe dag.


Groetjes, de Leiding!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten