dinsdag 2 augustus 2016

Dag 2 en Dag 3 samengevat

Door een technisch mankement hebben we je gisteren niet op de hoogte kunnen houden. Maar er is terug Wifi. Dus alle bezorgde ouders. We zijn terug paraat om jullie up to date te houden.

Gisteren was een leuke dag met zon, glimlach en lekker eten. Zoals het hoort te zijn. De kinderen hebben hun rot geamuseerd en hun buikje volgegeten. Ook zoals het hoort te zijn. Vele traantjes zijn er nog niet gevloeid. De dagen zijn daarvoor propvol gevuld.

Vandaag was een niet zo zonovergoten dag. De regen viel gestaag uit de lucht. Maar het kon ons niet deren. Er werd zoals een echte paradag betaamd weer veel door de modder gegleden en gepompt. Met andere woorden discipline zit er weer ingestampt. Maar boemannen zijn we niet. Na een hele ochtend in de regen te klappertanden, kregen ze allemaal een welverdiende warme douche en droge kleren. In de namiddag, nog altijd regen, zijn we binnen gebleven en er een namiddagje gezelschapsspelletjes, macramébandjes maken, spelen, praten en leute maken. En uiteraard ons buikje volgegeten.

Na zo'n vermoeiende dag ligt iedereen vreedzaam te ronken in hun slaapzak. Zodat ze morgen weer vol energie en goeie moed kunnen starten aan een nieuwe dag vol avontuur, pret en plezier.

Vele chirogroensels

PS: Er komt eens een blogje met allemaal foto's. Zodat jullie ook eens zien hoe jullie koters zich amuseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten