zaterdag 6 augustus 2016

de mama's en de papa's

De kinderen ontwaakten en waren onmiddellijk al ongeduldig. Na een half kamp konden ze eindelijk nog eens een goeie knuffel en een kus krijgen van mama en papa. De eerste ouders kwamen nog maar op de kampplaats en de zon brak helemaal door. En lekkere sangria of een pintje en de bezoekdag was begonnen. Ze waren door het dolle heen, hun oogjes blinkten. Cola drinken en chips eten. Dat was van sommige het ultieme doel.

De BBQ was tot in de puntjes in orde. Lekker vleesjes en groentjes op zo'n zomers warme dag. Wat heb je nog meer nodig. O ja een tof spelletje om ons te amuseren. Het swingpaleis was top en zeer competitief. De vrouwen hadden veel kans om te winnen maar toch werd het gelijkstand. En dan die pannenkoek. Heerlijk!! Een op en top goeie bezoekdag.

Het afscheid viel bij sommige kindjes wat moeilijk. Er vloeiden traantjes en lange mamaknuffels. Maar het is niet meer lang. Nog 4 keer slapen en dan moeten we al naar huis. Het kamp gaat toch veel te snel.

Vele chirogroensels

PS: Danku aan de ouders om een glimlach te toveren op de kindjes hun gezicht. Ook voor de vele drankjes die gedronken zijn  geweest.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten