vrijdag 5 augustus 2016

De aankomst van de speelclub

De speelclub is aangekomen met veel lawaai en enthousiasme. We zijn eindelijk met een voltallige bende. Toen ze toekwamen gingen ze op een ware ontdekkingsreis. Alles was nieuw voor hen. Ze hebben hun geïnstalleerd en voor de eerste keer onder de koude lanse gemoeten om hun te wassen. En het was zeker koud. Maar na zo'n lange reis was een verkoeling wel welkom.

Toen zijn we aangeschoven aan tafel. Lekker dat het was. Balletjes in tomatensaus. Iedereen at zijn buikje meer dan vol met veeeeeeeel saus. Het viel bij iedereen zeker in de smaak.

De Aspi en Keti zijn nu ook terug aangekomen op de kampplaats. Zij hadden zeker een productieve dag. Daarstraks nog onder de lanse en nu nog wat gezellig napraten in de tent.

Morgen is een grote dag. De mama en de papa komen langs. Eindelijk eens een echte mama en papaknuffel in plaats van iemand van de leiding. Iedereen kijkt er naar uit. Ook de leiding verlangt al om die kindergezichtjes te zien oplichten bij het zien van hun ouders. Ze zullen met veel trots een rondeleiding geven in de kamer en misschien eens blij zijn dat mama eens alle losse kleren opplooit.

Dus aan alle mama's en papa's breng veel dorst en honger mee en geniet van de lekkere BBQ.

Tot morgen
Vele chirogroensels


1 opmerking: