woensdag 3 augustus 2016

Woensdag = binnenspeeldag

Drup, drup, drup, drup,...enzoverder enzovoort.

Vandaag was weer een druilerige dag. De regen viel met bakken uit de lucht. Gelukkig hebben we weten de dag te vullen, want in de regen rondploeteren is goed voor een snotneus en een zere keel.

De aspi's hadden vandaag omgekeerde dag. Letterlijk, ze deden alles omgekeerd. Aten 's ochtends spinaziepuree met vis en 's avonds stuutjes met confituur. Een rare dag maar die is alvast goed verlopen.

De rest van de bende bleef veilig in het heem. zo bleven de kleren droog en kon de rest van het nat gerief wat drogen. Iedereen maakte hun zangcrochet en is ervan overtuigt die te winnen. Maar die van de leiding is ook steengoed. Het zal een ware strijd zijn. Bikkelharde competitie wordt het.

Morgen gaan zijn we al aan de helft van het kamp. Wat gaan die dagen snel. De trekdag gaat morgen van start. We zullen tocht afleggen naar Roosendaal om daar in het zwembad te duiken. Dat zal deugd doen. Wat warm water en eindelijk een moment om ons helemaal uit te leven.

We zijn ook met een hele bende meer morgen. De speelclub komt met de trein naar essen toe en zijn dan eindelijk volledig. De kokjes zal zweten boven de potten voor zoveel man.

We gaan onze benen al masseren om morgen een goeie stap te kunnen zetten.

Vele Chirogroensels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten